ANTI-AGING therapyTerapia prin biorezonanță se adreseaza factorilor care au legătură cu procesul de îmbătrânire. Poate identifica și reduce tensiunile la nivel celular, care contribuie la îmbătrânirea prematură.

Astfel, abilitățile naturale înnăscute ale celulelor de a se vindeca sunt accelerate: pentru a elibera toxinele, a repara daunele și pentru a regenera țesutul sănătos. Acest lucru încetinește și poate chiar să inverseze degenerarea celor 3 vârste:  într-o sesiune Anti-Aging se pot identifica cele 3 „vârstele” a corpului: Vârsta energetica, Vârsta Tisulară și Vârstă Metabolică.

Terapia Anti-aging se adresează diferiților hormoni care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire și poate ajuta la regenerarea țesutului sănătos. Se cunoaște faptul că îmbătrânirea începe o dată cu scăderea numărului de hormoni din organism.Prin terapie se realizează echilibrarea energetică a organismului și se stimulează producția naturală de hormoni. În scopul încetinirii sau inversării procesului de îmbătrânire, trebuie început cu rectificarea sănătății de bază – deci o sesiuniune de terapie Anti-aging include de asemenea și suport pentru metabolism, asimilarea nutrițională și de eliminare, circulație, detoxifiere, precum și corectarea modelelor degenerative de energie.

Acest lucru va contribui la îmbunătățirea memoriei, va oferi claritate mentală și poate chiar ajuta la reducerea negativității din inconștient.

Cu ajutorul unui dispozitiv care va fi montat la aparatul de biorezonanță pot fi eliminate ridurile sau se pot netezi liniile de pe frunte, de sub bărbie, din jurul gurii sau de pe gât.

Terapia anti-aging presupune obținerea unor avantaje cum ar fi: reducerea nivelului de stres, refacerea tinereții pielii, îmbunătățirea funcțiilor cardiace și pulmonare, arderea grăsimilor și creșterea masei musculare, creșterea calității somnului, creșterea energiei și vitalității.


Dr. Lucia Fitărău, medic primar


Cum am început să practic homeopatia și terapiile alternative?

Deși sunt medic specialist de urgență și practic medicina de urgență, am fost întotdeauna curioasă și nedumerită, chiar din perioada studenției, de ce trebuie prescris același tratament pacienților diagnosticați cu aceeași boală dar cu individualitate diferită.

M-au incitat întotdeauna abordările legate de celelalte dimensiuni ale omului, ale pacientului: dimensiunea mentală,emoțională, spirituală, dimensiunile din afara corpului fizic, de altfel, singurele dimensiuni neabordate de medicina clasică alopată…..Citeste mai departe!


On-line booking


Subscribe to our newsletter and find out the latest information on integrative medicine!Subscribe to our newsletter and find out the latest information on integrative medicine!

Copyright by Leon Clinique Med 2020. All rights reserved.Copyright by Leon Clinique Med 2020. All rights reserved.