Fumatul este un viciu care face ravagii în organism, însă totodată este o adicție la care se renunță cu mare greutate, din multiple motive.
În cadrul clinicii, dependența de tutun se tratează prin Programul Antismoking care se aplică cu aparatul de biorezonanță SCIO.
Aparatul are rolul de a scana câmpul electromagnetic emis de corpul uman și a de a detecta și trata adicția de tutun la nivel celular. Prin biorezonanță se detectează și se tratează cauzele bolii, nu doar afecțiunea în sine.
Avantajul utilizării acestui program este acela că în doar câteva ședințe se va produce detoxifierea organismului și se va elimina nicotina din organism, fără plasturi, gumă de mestecat cu nicotină, fără medicamente, fără țigări electronice.
Terapia este nedureroasă și nu prezintă efecte secundare dimpotrivă, este relaxantă.
Prin terapia cu biorezonanță, pacientul este ajutat să renunțe la fumat și totodată să facă față problemelor care se ivesc odată cu eradicarea acestui viciu. De cele mai multe ori, cei care fumeaza recidivează pentru a scăpa de simptomele legate de sevraj. Pacienții care renunță la fumat acuză apariția mai frecventă a anumitor simptome, cum ar fi: tuse, migrene, ameteli, oboseala, probleme digestive, stari depresive sau irascibilitate.
În urma ședințelor de terapie, pacientul va resimți o serie de beneficii:
– nu își va mai dori să fumeze
– tensiunea arterială va ajunge la valori normale
– nivelul monoxidului de carbon din sânge se va normaliza, pe când nivelul de oxigen va crește
– gustul și mirosul se vor îmbunătăți
– pielea va căpăta un aspect mai luminos
– va crește nivelul de energie și rezistența organismului la efort
– tusea tabagică, oboseala şi respiraţia grea se vor ameliora, pentru că va începe să scadă cantitatea de secreţii bronşice.
Riscurile majore, de boli cardiovasculare sau cancer se vor reduce cu 50%.
Ultimele studii au arătat că persoanele care au renunţat la fumat au devenit mai puţin deprimate, mai puţin anxioase, mai puţin stresate şi cu o viziune mai optimistă asupra vieţii decât aceia care nu au reuşit să renunţe la fumat.
Cum am început să practic homeopatia și terapiile alternative?
Deși sunt medic specialist de urgență și practic medicina de urgență, am fost întotdeauna curioasă și nedumerită, chiar din perioada studenției, de ce trebuie prescris același tratament pacienților diagnosticați cu aceeași boală dar cu individualitate diferită.
M-au incitat întotdeauna abordările legate de celelalte dimensiuni ale omului, ale pacientului: dimensiunea mentală,emoțională, spirituală, dimensiunile din afara corpului fizic, de altfel, singurele dimensiuni neabordate de medicina clasică alopată…..Citeste mai departe!
Copyright by Leon Clinique Med 2020. Toate drepturile rezervate.
Copyright by Leon Clinique Med 2020. Toate drepturile rezervate.